Biofoto Väst förbereder utställning

Vi var fyra Biofotingar som samlades hemma hos Kristina Eriksson i Lindome, Kungsbacka. Hon bor i ett fantastiskt område med gammalskog, bäck, vildsvin rådjur och mård inpå knutarna.

Vi fotograferade några timmar, sedan bjöds det på en underbar fisksoppa samt rabarberpaj.

Därefter började vi plocka ut bilder till utställningen i Fjärås. Vernissage den 1:a aug. Kristina hade förberett det hela mycket proffsigt med layout över lokalen. Efter att ha skrivit ut småbilder var det ganska lätt att planera hängningen. Det blir inte en rad i ögonhöjd, utan olika format i temagrupper. Bra. Mycket bra!!

Därefter satt vi och diskuterade foto samt vad vi ska göra framigenom. Det kom många bra idéer. Förhoppningsvis kommer vi också att ”sjösätta” dom. Det ser onekligen ljust ut!

Det var en mycket trevlig dag, det var alla överrens om. Så småningom måste vi ju trots allt dra oss hemåt. Vi kan inte nog tacka dig, Kristina! Det var en underbar dag!!

Med vänlig hälsning

Olle Lantz kontaktperson Biofoto Väst

Sea weed Roten till det goda

 

 

KE3 KE 2 KE 1 Kalas hos maskrosen IMG_5052 IMG_5049 IMG_5040 IMG_4988

Detta inlägg är publicerat under Fototräff av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar