Biofoto Väst till Öland

Biofoto Väst till Öland 2018

Hej Biofotingar!

I detta ruskväder tänker vi framåt till våren! Vi planerar en resa till Öland den 17-20 maj 2018 för Biofoto Väst. Det blir foto av fåglar, blommor och landskap. Dessutom ska vi försöka få tag på någon föreläsare/guide. Vi åker i egna bilar med delade resekostnader. Därför vill vi att ni i er anmälan anger om ni har bil och kan ta med andra.

Boende:      Vi har fn. Reserverat ( Allègården i Kastlösa).

7st dubbelrum 3 nätter                     summa:    3285:-/rum

1st 6-bäddsstuga 3 nätter                 summa:     3150:-

1st 4-bäddsstuga 3 nätter                 summa       2550:-

Dessutom finns tillgång till 10 st. platser på camping för tält/husvagn.                                                                                       3 nätter       Summa        780 :- Tillkommer:  För boende i stuga kostar ev. hyra av linne och handduk .

Summa: 285:-

Ev.frukost, för campare och boende i stugor kostar  85:- per tillfälle.

För samtliga boende som önskar middag(husmanskost) kostar det 140:- per tillfälle. De som campar har tillgång till ett servicehus.

För ytterligare information hänvisar vi till Allégårdens hemsida där vi ska bo:    www.kastlosa.se. Reservation för ev. prisjusteringar då den i skrivande stund ej är helt uppdaterad.

Anmälan är bindande och ska vara oss tillhanda senast ons 10 jan. 2018. Vi hanterar anmälningarna i den ordning de inkommer. Först till kvarn gäller. Inbetalningskonto meddelas senare. Dock ska betalning ske senast 19jan. annars stryks anmälningen.

OBS! Kontot dit inbetalningen ska ske meddelas senare till de som deltar 

För anmälan och ytterligare information, var vänlig och kontakta Ingvar Carlsson:

Tel:   0707 556475   e-mail: aledotelkonsultatswipnetdotse  (aledotelkonsultatswipnetdotse)  

Hjärtligt välkomna till en gemensam och trevlig Ölandsresa med Biofoto Väst till våren!!

Mvh

Olle Lantz och Ingvar Carlsson

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar