Biofoto Väst till Ramvikslandet

Hoppas att sommaren varit bra!

Lördagen den 19 sep. tar vi en gemensam resa till Ramvikslandet, Hunnebostrand. Vi träffas vid receptionen till campingen kl.09.00. Det tar 1½ timme från Kärra, vid Angeredsbron i Göteborg, där jag bor. De som har problem med transport kan åka med mig. Det finns en pendelparkering vid Clareberg busstation. Detta möjliggör samåkning för oss.

För er som inte varit där kan jag berätta att det är kala, slipade och intressanta granitklippor. Mycket grannt! Det ger oss också möjligheter till att diskutera vad vi vill göra framöver, samt att träffas!

Ta på er oömma kläder och medtag fika. Vi åker hemåt vid 3-tiden på em.

Är det något ni undrar över, tveka inte att kontakta mig. Jag vill gärna höra av er!!

Det är en lång bit att åka, men senare ska vi till bokskogarna vid Falkenberg och då blir det samma för de som bor norröver.

Varmt välkomna med fotohungern! Vi syns alltså den 19 sep. kl. 09.00

Olle Lantz, kontaktperson Biofoto Väst

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar