Biofoto Väst utställning Fjärås Bräcka, Halland

Fredagen den 31 juli samlades vi på em. för att hänga upp våra bilder. Det gick på 1½ timme eftersom Kristina förberett allt! Mätning och bildplacering var planerat för varje skärm, så det gick fort.

Lördagen den 1 aug. kl 11.00 samlades vi och gjorde de sista justeringarna. Kl.12.00 började vi med en allmän presentation av Biofoto Norden. Historia, fördelar med att vara med i Biofoto, våra aktiviteter samt hemsidan var något av det vi presenterade i Power Point. Därefter höll Kristina en introduktion om macrofoto som hon kommer att ha en kurs i den 20 aug. kl.14.00.här på Fjärås Bräcka.  Alla är välkomna!

Sedan var det fritt att se på utställningen. Den blev mycket uppskattad av alla. Sammanlagt var det ett 60-tal som kom att se utställningen denna första dag. Den kommer att hänga där till sista aug. och öppettiderna är från 10.00-17.00 alla dagar.

Till sist vill vi ge en stor eloge till tjejerna i cafeterian, som hjälpte till mycket!!!!

 

Utställare fr.vänster: Jan Olof (Olle) Lantz, Kurt Weber, Bengt Sandström, Kristina Eriksson, Katarina Holmström samt Birgitta Bartholdson Carlsson

uist.4 uist.5 utst.1 utst.2 utst.9 utst6 utst10

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar