Biofoto Väst vid Lärjeån

Så har vi då haft en utflykt i Biofoto Väst. Vi var en ganska liten grupp (2 st) som trotsade regnet. Eftersom jag bor intill samlingsplatsen vid Clareberg, åkte vi hem till mig och fikade. Pratade en hel del men sedan åkte vi iväg till Lärjeån nära Angered centrum. Det kraftiga regnet hade gjort broar och leden osäker och en spärrad bro gjorde att vi fick vända och gå en annan väg. Bävern hade fällt ett stort träd vid ån och det såg ut som om den börjat bygga en hydda intill leden. Snacka om optimist!!!

Det var i alla fall härligt att komma ut och vi hoppas på fler utflykter. En större framförhållning kanske gör att fler kommer med.

Mvh

Olle Lantz

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar