Biofoto Väst

Undertecknad och Ingvar Carlsson var och rekade i Svartedalen idag 23 april. Detta för en eventuell fotoutflykt dit. Vi hittade en intressant bäck vid Bottenstugan i Svartedalens naturreservat. Vi åkte runt i hela området men bäcken var det som var mest intressant. Mötte dessutom en fd. Biofoting som vi diskuterade länge med. Tanken väcktes20170423_110011 med en utflykt till forsen och sedan en bildvisning och föredrag av författarna till ” Svartedalens Pärlor” Kåre Ström och Ragnild  Crowford. Då blir det bildvisning och berättelse om denna intressanta bygd.

Låter detta intressant och är det något ni vill ut på så kan ni höra av er. Samåkning ordnas och detta är tänkt till hösten eftersom det är en del som ska ordnas. Skicka intresseanmälan till mig.

Har ni andra idéer om utflykter så skicka de till mig.

Med vänlig hälsning Olle kontaktperson Biofoto Väst

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar