Fotomässan i Stockholm

Årets upplaga av Fotomässan i Stockholm blev en succé för BioFoto Sverige. Mässan besöktes av över 15 000 besökare och vår monter och utställningsväggar var väl besökta.

Våra utställningsväggar som var 28 meter och innehöll något över 100 bilder representerande alla avdelningar i BioFoto Sverige och av 54 fotografer, vilket jag tycker är ett fantastiskt resultat.

Det var inte utan att man kände stolthet när man gick omkring bland bilderna och försökte svara på frågor från många besökare. Det visades upp en hög klass av bilder från våra medlemmar med en stor bredd av olika typer av naturfotografering.

Thomas hade sin stora kanon uppställd, vilket intresserade många besökare som livligt debatterade naturfotots möjligheter. Thomas bjöd på många fina råd.

Ylle och Leif höll ställningarna i montern, många glada skratt hördes därifrån och intresset för BioFoto verkade enormt.

Flera tyckte att detta var Fotomässans höjdpunkt.

Vi som var med på mässan och representerade BioFoto var Kyösti “Yllet” Ylinen, Leif Bength, Sten Moberg, Roland Sköldblom, Anna Ukkonen, Thomas Atterdal och jag själv Arne Berneklint.

Jag tog en liten film för att alla medlemmar skall kunna njuta av vår utställning. Nu blev inte kvalitén den bästa, lite skakig i början och med dåligt ljus. Men jag tror att den ger ett intryck hur det var på utställningen.

Arne Berneklint

En reaktion på “Fotomässan i Stockholm

Kommentera