God Jul & Gott Nytt År!

På myren nedanför Anjosvarden en fin vinterdag vid solens nedgång…

Men även en Blue Christmas kan vara fin…

Julen är väl kanske den ensammes värsta högtid och alla är vi väl ensamma och har nån saknad som vi bär inom oss på olika sätt och vis skulle jag tro. Tänkte på ensamma när jag var upp till min för dagen helt ensamma och tysta hemfäbod Näsberg , som ligger högt och vackert på skogen knappt en mil hemifrån, för att koppla av lite och få lite frisk luft efter en veckas jobbande. Fortsatte att tänka på ensamhet när jag efter Näsberg åkte för att julhandla lite mat och på vägen hem igen så föddes denna blogg i mina tankar med lite blå bilder från dagen.

Blue Christmas, en fin låt som handlar om saknad i juletid,  kom jag oxå att tänka på när jag var på väg hem och det kan väl vara en lämplig låt som ackompanjemang till bilderna i tankar på de ensammas, men även allas vår, saknad av någon…

– – – – – – – –

Det finns säkert kanske mer passande låtar men eftersom jag är uppväxt med denne rocklegends musik så gillar jag den skarpt – jag blir både tårögd och glad på samma gång… 🙂

God Jul alla ensamma! Den är snart över men glöm inte era drömmar… 🙂

Mayafolket har t.o.m. redan gått över till annan tidräkning som sträcker sej några tusen år till ;-).

En mas sa… 🙂

Lämna ett svar