Naturfotografen

Naturfotografen är Biofotos medlemstidning som utkommer med fyra nummer om året, den produceras av den norska föreningen med hjälp av föreningarna i Finland och Sverige.

Ladda ner som pdf

Naturfotografen 2016-1

Naturfotografen_nr3_2015

Naturfotografen_nr2_2015

Naturfotografen_nr1_2015

Naturfotografen_nr4_2014

Biofoto Sverige har en egen redaktör som har till huvuduppgift att fungera som sluss för material som våra medlemmar vill ha med i Naturfotografen. Syftet är att underlätta för medlemmar att skicka material samt bistå den norska huvudredaktionen med redigeringshjälp av svenskt material. Det är alltså önskvärt att så mycket material som möjligt går via den svenska redaktionen. Bidrag till tex tävlingar och liknande skickas däremot direkt till Norge.

Svensk redaktör är Arne Berneklint.

Utebliven tidning och adressändringar meddelar du till Curt Leidig via mail:

curt[at]leidig.se

Omslaget nr. 3, 2014

IMG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

130423

Gävle/Dala kommer att förse Nr:4 med material. Kontakta mig ni som vill ta hand om kommande nummer:

Christer

130212

Som ni säkert sett så har lokalavdelningarna i Norge haft temanummer av naturfotografen. Nu har turen kommit till Biofoto Sverige att på samma sätt få sätta tema på kommande nummer av Naturfotografen. Först ut blir Biofoto Bergslagen med årets höstutgåva som temanummer. Tanken är sedan att alla lokalavdelningar som vill ska få ett temanummer. En både kul och bra möjlighet att få in mycket svenskt material i vår medlemstidning.

Christer

 

Material skickas till:  Arne Berneklint  (arnedotberneklintatanicandedotse?subject=Naturfotografen)