Nygammal kontaktperson för Biofoto Väst

Hej alla!

Efter en tids frånvaro känner jag nu att jag åter vill vara kontaktperson för Biofoto Väst. Jag hoppas på många trevliga möten och fotoutflykter med er andra.

Tar gärna emot förslag på utflyktsmål. Även lite ”udda” sådana.

Mvh

Olle Lantz

 

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

Lämna ett svar