Sumpafallen, Biofoto Väst

Fredagen den 25 juni gjorde Bengt Sandström och undertecknad en rekognoseringstur. Först till Falkenberg för att köpa ramar hos ”Görans bild&ramhall” . Bra priser samt billigt m. passe-partout. som skärs maskinellt och mycket bra.

Sedan iväg till Sumpafallen. Det är skyltat bra och parkeringen är nära vattnet. Vi kom dit kl 17.00 så ljuset kom från sidan och bakifrån. Vi såg en forsärla och en mink, men här finns mycket att hämta. Vore intressant med fm. ljus på den sidan stigen där. 2 parkeringar finns. Rekommenderar att ni ”googlar” på ”Sumpafallen”. Bättre än att jag beskriver vägen dit här.

Sedan iväg till Åkulla bokskogar och vidare till Gässlösa. Parkering ovanför Stenåns ravin. Liten bokskog men nära parkering och mycket att fota nere och runt ravinen.

Biofoto Väst planerar en dagsresa hit till hösten. Härligt område triangeln Varberg-Falkenberg-Ullared. Efter en lång och trevlig dag körde vi hem till Götet Hemma efter 23.00.

Olle Lantz, kontaktperson Biofoto Väst

 

Foto Bengt Sandström

Foto O.Lantz Foto O. Lantz Foto O. Lantz (2)

Detta inlägg är publicerat under Naturfotoplats av Jan Olof (Olle) Lantz. Bokmärk permalänken.

Om Jan Olof (Olle) Lantz

Började fotografera när jag var 15 år och är nu avtalspensionär och naturfoto är fortfarande lika fascinerande! Har tillhört fotoklubbar sedan 1986. Haft utställningar och deltagit i tävlingar klubbvis, nationellt och internationellt sedan dess. Det betyder ju inte att bilderna är suveräna men det visar på intresse! Tillhör Prisma FK numera där jag ansvarar för klubbtävlingar. Håller även fotokurser genom Metall och ABF sedan 2008.

2 svar på ”Sumpafallen, Biofoto Väst

  1. Hej Karl-Evert!

    Jag har inte tittat på dessa kommentarer förrän idag. Roligt att du gillade bilderna!
    Men det var Bengt Sandström som tagit bilden på forsärlan. Ja, den är bra. ser verkligen ut att vara utsatt i forsarnas virvlar!

    Med vänlig hälsning
    Olle (Jan Olof) Lantz

Lämna ett svar