Lokalavdelning Värmland-Dal

Välkommen till BioFoto Värmland-Dal

På denna sida finner du aktuella aktiviteter och meddelanden från lokalavdelningen i Värmland/Dal.  Kontaktperson är Tore Ohls  (toreattophotodotse?subject=BioFoto Värmland/Dal)  

2023 11 18
Hej alla!
Efter att ha varit utan kontaktperson inom BioFoto lokalavdelning Värmland-Dal under en period, så har jag nu åtagit mig uppdraget. Tackar så mycket för förtroendet!
Har en del idéer om aktiviteter som vi kan göra under nästa år. Men skulle vara väldigt tacksam ifall ni vill och har möjlighet att komma med förslag som ni vill göra! Går bra att mejla till adressen ovan!
Det är ju inte mycket kvar av det här året, men planerar ett distansmöte via Zoom under första hälften av december! Dels kan vi då planera kommande aktiviteter, men har även tänkt göra en kort PowerPoint-presentation över något intressant ämne!
Ni som önskar vara med på mötet, sänd mig er mejladress så får ni inbjudan med tid och dag!
Med vänliga fotohälsningar
Tore Ohls

2018

Utflykt till Öby kulle

Lördag den 21 april åker vi till Öby kulle vid Kvismaren söder om Örebro. För nån dag sedan var det gott om både snok och huggorm där. Ormarna brukar vara mest aktiva när det har blivit lite varmt så det räcker nog om vi är där ca 12.00. Det innebär att vi åker från Karlstad ca 10.30. Vi har plats i bilen om nån vill åka med. Hör av er för samåkning. Det finns en enögd huggorm på Öby kulle som har blivit lite av en lokal kändis, den kanske vill bli fotograferad igen.

Maria Malmström (076-1133640)

Utflykt till Tysslingen

Enligt http://www.tysslingen.nu var det 1031 sångsvanar på plats idag. Vi åker dit annandag påsk och räknar med att vara på plats ungefär kl 9.00. Vi har plats i bilen från Karlstad eller kan hämta upp på vägen om någon är intresserad.

Maria Malmström

2017

Nu blommar guckuskon i Björskogsnäs.

Tidigt på morgonen den 6 juni gör vi en utflykt till Björskogsnäs och vi ses på parkeringen (Björskogsnäs) kl 05.00.

http://www.lansstyrelsen.se/Orebro/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/naturreservat-och-nationalparker/sevarda-naturmiljoer/hallefors/bjorkskogsnas/Pages/index.aspx

Maria Malmström

Fototställning på Baldersnäs.

Sex fotografer från BioFoto Värmland-Dal ställer ut sina bilder på Baldersnäs Café och utställningen pågår hela sommaren.

Caféets öppettider hittar man här: http://www.baldersnas.eu

Affisch (1)