Lokalavdelning Värmland-Dal

Välkommen till BioFoto Värmland-Dal

För tillfället finns det tyvärr ingen kontaktperson i BioFoto Värmland-Dal.  Om någon är intresserad att ta tag i denna avdelning, kontakta någon i styrelsen så hjälper vi igång er.

Med vänlig hälsning, Styrelsen för BioFoto Sverige

2018

Utflykt till Öby kulle

Lördag den 21 april åker vi till Öby kulle vid Kvismaren söder om Örebro. För nån dag sedan var det gott om både snok och huggorm där. Ormarna brukar vara mest aktiva när det har blivit lite varmt så det räcker nog om vi är där ca 12.00. Det innebär att vi åker från Karlstad ca 10.30. Vi har plats i bilen om nån vill åka med. Hör av er för samåkning. Det finns en enögd huggorm på Öby kulle som har blivit lite av en lokal kändis, den kanske vill bli fotograferad igen.

Maria Malmström (076-1133640)

Utflykt till Tysslingen

Enligt http://www.tysslingen.nu var det 1031 sångsvanar på plats idag. Vi åker dit annandag påsk och räknar med att vara på plats ungefär kl 9.00. Vi har plats i bilen från Karlstad eller kan hämta upp på vägen om någon är intresserad.

Maria Malmström

2017

Nu blommar guckuskon i Björskogsnäs.

Tidigt på morgonen den 6 juni gör vi en utflykt till Björskogsnäs och vi ses på parkeringen (Björskogsnäs) kl 05.00.

http://www.lansstyrelsen.se/Orebro/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/naturreservat-och-nationalparker/sevarda-naturmiljoer/hallefors/bjorkskogsnas/Pages/index.aspx

Maria Malmström

Fototställning på Baldersnäs.

Sex fotografer från BioFoto Värmland-Dal ställer ut sina bilder på Baldersnäs Café och utställningen pågår hela sommaren.

Caféets öppettider hittar man här: http://www.baldersnas.eu

Affisch (1)