Biofotomedlemmar ställer ut

Form & Färg Hans Kongbäck & Anke von Belino 25/3 – 28/3 Folkhemmet, Östra Hoby.

Konstrundan 2016 Lennart Johanzon 25 – 28 mars  Galleri Johanzon, Åhus.

”Naturglimar” Arne Olsson 25/3 – 29/4 Turistbyrån, Röstånga. Kan ses vid deras ordinarie öppettider.

Konstrundan 2016 Crister Ringkvist 25 – 28 mars Naturfoto på Höllvikens Bygdegård, Höllviken.

Konstrundan 2016 Anna-Karin Wihlborg 25 – 27 mars kl 10 – 17 ateljén Västra Skrävlingevägen 168 – 183, Malmö

Läs mer i: Biofotomedlemmar ställer ut nr 2

 

Detta inlägg publicerades i Bloggat av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar