Bildvisning med Daniel Nordgren

View Calendar
21/10/2021 19:00 - 20:00

Välkommen att ansluta till en digital bildvisning på Zoom den 21 oktober kl. 19:00.
Denna gång är det Daniel Nordgren, BioFoto-medlem och naturfotograf från Umeå med fokus på de vilda djuren i den norrländska naturen. Trivs lika bra i gömsle som utan och besitter en dåres envishet när det kommer till att vänta på rätt tillfälle för att få den önskade bilden.

Länk för anslutning:  https://us06web.zoom.us/j/88261107815

Related upcoming events

  • 29/06/2024 10:00 - 30/06/2024 17:00

    BioFoto medverkar på "Fotografi Falkenberg"

    "Fotografi Falkenberg är ett kulturarrangemang av Falkenbergs Fotoklubb. http://www.falkenbergsfotoklubb.se .

    Fotografi Falkenberg är en mötesplats för för fotointresserade, i första hand amatörer, men även de som fotograferar professionellt. Ambitionen är att visa bra fotografi i en mix som fungerar som inspirationskälla för en bred publik. Därför söker vi fotografer ur olika genrer som får möjlighet att framträda och visa sina bilder. Vi vet att det finns mycket fotografi i och runt Falkenberg och Halland som inte är så känd här på hemmaplan. Det vill vi gärna locka fram med Fotografi Falkenberg.

    Fotografi Falkenberg tar inget inträde, använd de pengarna till ditt fotograferande istället. Fotografi Falkenberg är inget ekonomiskt vinstdrivande arrangemang för oss som arrangörer. Vinsten ska ligga i det utbyte du får av besöket och ett ökat intresse för fotografi."