Digital bildvisning BioFoto Norr

View Calendar
09/11/2022 19:00 - 21:00

Digital bildvisning 9:e november 2022 kl.19.00
Vi vill att du skickar in en bild som du tycker beskriver ”Mitt bästa minne 2021”. Det behöver inte vara den tekniskt bästa bilden, men en bild som du kan berätta något om och som kanske präglat ditt fotograferande under 2021, eller det kanske var ett speciellt tillfälle som var något extra.

Bilden skickas till Åke Andersson, via Wetransfer, Sprend eller någon annan filöverföringsfunktion (men INTE via mejl). Bilden behöver inte vara krympt. Filnamnet ska innehålla ditt namn. Senaste dag att skicka in bilden är 28 oktober.

 Temat för hösten är: ”Djur i min närhet”.

Vi kommer under träffen att be dig berätta om din bild när den visas så att fler kan få ta del av ditt 2021. Det är inte ett krav att delta med bild under mötet, men det är ju trevligare ju fler som vill bidra.
Digitala bildvisningen kommer att hållas via Jitsi vilket är ett gratis konferensprogram som inte behöver någon installation och är kostnadsfritt.
Länk för att delta: http://: https://meet.jit.si/BiofotoAU

Vi rekommenderar att du sitter vid en dator eftersom vi kommer att visa bilder, men det finns även en app för telefonen som du kan ladda ner. Inte nödvändigt, men det blir oftast bättre om man också använder headset.
Vi kommer att starta ca: 15 minuter i förväg så att du kan testa att allt fungerar.
Hör gärna av dig om du funderar över något till: Åke Andersson