Utflykt Sandemar-BF Stockholm

View Calendar
09/06/2024 10:00 - 15:00

9e juni – Utflykt till Sandemar

 • Vi träffas vid parkeringen kl 08.00
 • Men helt OK att komma senare (eller tidigare) Ring då bara Kristina eller Kim
 • Kristina och Kim leder
 • Obs! De extra morgonpigga som vill ha möjlighet att fota en förhoppningsvis fin soluppgång eller kanske hitta en rosenfink träffas redan kl 04.00 på parkeringen.

  Fotomöjligheter: fåglar, landskap, blommor och insekter.

  Tag med matsäck.

  Ett eget fotoalbum för utflykten har skapats på Facebook. Lägg gärna era bilder där i stället för i det vanliga flödet, så vi har dem samlat på ett ställe.

  Vägbeskrivning:

  Med buss: Ta buss från Handenterminalen (Haninge centrum) mot Dalarö – avstigning hållplats Svärdsnäsviken, eller Sandemar om du ska till rikkärren i reservatet. Dessa hållplatser ligger precis intill reservatet. Aktuella busslinjer och tidtabeller hittar du hos SL: sl.se
  Med bil: Ta avfarten mot Dalarö från motorvägen (väg 73). Fortsätt cirka 15 km ut mot Dalarö och ta till höger in på parkeringen vid skylten “naturreservat Sandemar”. För att komma till rikkärren fortsätter du Dalarövägen drygt två km till (förbi slottet och grustäkten) och tar in till höger på en liten oskyltad väg strax efter grustäkten. Från den lilla parkeringen här kan du följa en stig ned mot stranden och kärren.

  Kristina 070-794 88 39

  Kim 070-861 86 42