Fina utställningar

Det har varit och är utställningar på gång med biofotingar som utställare. Just nu pågår en liten fin utställning i Hässleholm. Fina bilder snyggt monterade och utställda. Dessa är utställda av Biofotingarna Bo Morénius och Ingmar Kristiansson tillsammans med fotografen Bo-Erik Jönsson.

I Svedala, på galleri Kvis, har Håkan och Elisabeth Liljenberg en utställning som hänger kvar tom söndag. Väl värd ett besök.

Eslövs Fotoklubb ställer ut i Galleriet på Café Borgstugan, Trollenäs och där medverkar flera biofotingar med bilder. Sevärd utställning.

Det finns alltså många utställningar att besöka och det är roligt att biofotingarna är så aktiva./Arne O

Detta inlägg publicerades i Bloggat, Utställningar av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Ett svar på ”Fina utställningar

Lämna ett svar