Fototräffen på Kullaberg.

Tack alla deltagare, för en trevlig dag på Kullaberg. Vädret var strålande och möjligheterna till bra bilder var otaliga. Avslutningen vid Mölle Kapell bjöd på en fantastisk blåsippebacke. Jag ser redan nu fram emot nästa utflykt.

Blåsippa Kullen

Detta inlägg publicerades i Fototräff, Syd av Bo Morenius. Bokmärk permalänken.

Om Bo Morenius

Jag är bosatt i Hässleholm, började fotografera 1980 och fotograferar nu endast digitalt. När jag fotograferar ligger naturen och ljuset mig varmast om hjärtat och det är viktigt för mig att förmedla känslan med det fotografiska innehållet samt att locka betraktaren till eftertanke. "- Fotografi är för mig konsten att observera och att försöka förmedla stämningen vid fototillfället. Det handlar om att hitta något intressant på vanliga platser. Det har inte alltid att göra med vad du ser utan mer om hur du ser det.”

Lämna ett svar