Idre med omgivningar

Visar här några bilder från familjesemestern i Idres omgivningar.

Städjan

Städjan

renen

Ren i fjällbyn

Jungfru Marie nyckel

Jungfru Marie Nyckel

Litet landskap

Det lilla landskapet

Skön grillplats

Skön grillplats

Skymning 1

Vid Burusjön

Skymning 2

Skymning vid Burusjön

Solnedgång över Burusjön

Solnedgång över Burusjön

Skymning

Lägerplats på fjället

Städjan skymning

Sista solstrålen på Städjan

 

Detta inlägg publicerades i Bloggat av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Ett svar på ”Idre med omgivningar

Lämna ett svar