Kastlösa naturfestival 15 augusti

Gör gärna ett besök på underbara Öland nu mitt i sommaren så kan du vara med på:

Kastlösa naturfestival 15/8-2015 i Kastlösa skola

Medverkar på festivalen gör Mikael Gustafsson, Henrik Karlsson, Ulf Jonasson, Daniel Karlsson, Bruno Helgesson samt Staffan Arvegård samtliga medlemmar i Naturfotograferna.

Läs mer  i bifogat pdf Kastlösa naturfestival 2015

Biofoto Sverige finns också på plats med monter och informerar om vår förenings olika verksamheter runt om i Sverige.

Detta inlägg publicerades i Bloggat, Okategoriserade av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar