Möte Biofoto Väst

 Sidensvans Hej Biofoting

Du är inbjuden till ett möte med Biofoto Väst i Mölndals Folkets Hus lördag 13 april kl 11.00 – 14.00.  

Syftet är att planera verksamhet och aktiviteter inom Biofoto Väst samt att utse ny kontaktperson och ledningsgrupp.  

Din medverkan är viktig. Är du förhindrad att närvara men ändå vill vara med, leda och utveckla verksamheten så kontakta undertecknad. Det känns angeläget att ha en grupp biofotingar som tillsammans kan ta ansvar för verksamheten och fördela det roliga arbetet sig emellan. 

Günther Dippe har avsagt sig uppdraget som kontaktperson för Biofoto Väst. Vi ber att få tacka honom för det arbete han lagt ner i lokalavdelningen och hoppas på fortsatt aktivitet och medverkan från hans sida. 

Hälsningar

Arne Olsson

Kassör Biofoto 

Tel 0413-54 04 01

Mail: gundotolssonateslovdotmaildotteliadotcom  (gundotolssonateslovdotmaildotteliadotcom)   

Kontakt och anmälan senast 11 april (för kaffets skull) till Arne Olsson.

Kaffet beställer jag på Folkets hus 30:-/person

Även om du missat anmälan är du välkommen ändå. 

Hur du hittar till Folkets Hus: Adressen är Göteborgsvägen 19 431 30 MÖLNDAL
Tätt intill Göteborg ligger Mölndal. Det är endast 10 km till centrum av Göteborg (restid 15 min.). En tät trafik av spårvagn och bussar gör det lätt att komma hit. 2-3 minuters gångtid från hållplats. Du kan åka Spårvagn nr 4 från Brunnsparken, eller ta buss 764, 765 från Heden. Kommer du med tåg eller flygbuss tar du pendeltåget mot Kungsbacka från Centralstationen. Åker du bil är det lika lätt att komma hit. Genom Mölndal går motorväg E6/E20. Närmaste avfart till Folkets Hus är Lackarebäcksmotet riktning Mölndals Sjukhus. Två kvarter efter sjukhuset finner du Folkets Hus. Centralt belägen i Mölndal och granne med Stadshuset.

 

Detta inlägg publicerades i Fototräff, Riksnytt av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar