Skånsk Naturfotofestival – 15 mars 2014 i Hässleholm

Logga HH1

Nu är det dags med den Skånska naturfotofestivalen i Hässleholm. 15 mars är det datum då den äger rum. Biofoto genom lokalavdelningen i Syd finns med på festivalen. Vi kommer att ha en monter och informera om Biofoto.

Programmet på festivalen är mycket intressant med många duktiga naturfotografer. Intressant är också satsningen på naturfilm som löper parallellt med övriga bildvisningar.

Bland bildvisarna vill jag framför allt framhålla Jan Grahn/N, en av våra äldsta och duktigaste naturfotografer som dels svarar för en utställning och dels en bildvisning. Naturligtvis är övriga föreläsare också av hög klass.

En intressant programpunkt är Photo Naturas ca 30 min långa naturbildspel med levande musik framfört av en 20-manna orkester. Läs mer på http://naturfotofestival.se/

Detta inlägg publicerades i Bloggat, Okategoriserade, Riksnytt av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar