Syd Planeringsmöte inför 2018

Ett 30-tal biofotingar samlades i Lund den 2 december för planering av BioFoto Syds aktiviteter under 2018. Vi värmde upp med några smala kokta med bröd och lite dryck.

Mötet började med en genomgång av förra årets aktiviteter följt av att Arne O gick igenom BioFoto Syds ekonomi som ju är av kategori ”kaffekassa”. Syds ledningsgrupp omvaldes samt utökades med några nya personer; Ronny Thelin och Johanna Krants (båda från Ljungby i Småland), Rose-Marie Nilsson Erwe (Höör) och Katarina Henmyr (Jämshög i Blekinge).

Sedan delade vi upp oss i fyra grupper för att diskutera förslag på aktiviteter för det kommande året varefter respektive grupp presenterade sina förslag. Därefter fick varje grupp efter en snabböverläggning välja ut ”topp tre” bland samtliga gruppers förslag. Dagens samlade idéer och prioriteringar lämnades sedan över till ledningsgruppen för det slutgiltiga pusslet med tidpunkter och ansvariga för respektive aktivitet. En kopp kaffe och ett wienerbröd satt fint efter detta.

Mötet avslutades med att Roy Andersen visade sitt bildprogram ”Regnskogens färgrika och kamouflerade småkryp”, en kombination av stillbilder, filmsekvenser och ljud från Sydamerikas regnskogar. Väldigt inspirerande bilder på småkryp det ena otroligare och färgrikare än det andra.
De planerade bilddiskussionerna fick tyvärr utgå på grund av tidsbrist.

Ett stort tack till Arne Olsson för ett i vanlig ordning välplanerat arrangemang och Roy Andersen för sina fantastiska bilder.

Tomas Hansen

(klick på bilden för bättre kvalité, klicka i högerkanten för nästa bild eller start för bildspel)

Syd_Planeringsträff_2018_Gruppbild_TomasH

Gruppbild (Foto: Tomas Hansen)

Syd_Planeringsträff_2018_förslag_grupp_1_2_TomasH

Förslag från grupp 1 & 2 (Foto: Tomas Hansen)

Syd_Planeringsträff_2018_förslag_grupp_3_4_TomasH

Förslag från grupp 3 & 4 (Foto: Tomas Hansen)

Syd_Planeringsträff_2018_Roys_bilder_TomasH

Bildvisning av Roy Andersen (Foto: Tomas Hansen)

Lämna ett svar