Utställning Biofoto Syd

Rose-Marie framför sina fina undervattensbilder

Rose-Marie framför sina fina undervattensbilder

Under september och oktober finns en liten fin naturfotoutställning till beskådande i Naturum, Stenshuvuds Nationalpark. Det är medlemmar i Biofoto Syd som ställer ut.

Lördagen 20 september kl 13.00 träffas vi i Naturum och tittar på medlemmarnas bildvisningar. Syftet är att informera om Biofoto och värva medlemmar. Vårt gemensamma bildspel “Naturglimtar” kommer också att visas.

Varmt välkommen.

Lennart och Rose-Marie beundrar några av de utställda bilderna

Lennart och Rose-Marie beundrar några av de utställda bilderna

 

Detta inlägg publicerades i Bloggat, Fototräff, Lokalavdelningar, Syd, Utställningar av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar