Biofotomedlemmar ställer ut

Roy1 liten

Ny Fotoutställning av Roy på Scandinavian i Malmö

Amazonas för mig är inte bara en grön regnskog, mycket mer en livsstil. För människor som bor i dessa områden finns det en daglig kamp för att överleva, men man får inte glömma att det också finns en otroligt stor glädje av alla dessa människor som jag har träffat under mina resor.

Genom mina bilder försöker jag dela med mig en del av den otroliga vackra som finns i naturen. Jag har lagt fokus på de små saker som finns runt omkring i djungeln som inte ses för korta vistelser, men man behöver mycket tid att upptäcka.

Mitt mål är att på ett fint sätt att visa lite av den rikedom, arkitektoniska, färgstarka mångfalden som finns runt oss i Amazons olika hörn.

Vernissage tisdag den 3 oktober kl 16.00 – 18.00

Roy kommer att vara på plats i butiken för att visa fler bilder och svara på frågor vid nedan tillfällen.
7 oktober kl. 12.00 – 14.00
11 oktober kl. 16.00 – 18.00
14 oktobver kl. 12.00 – 14.00
18 oktober kl. 16.00 – 18.00
21 oktober kl. 12.00 – 14.00

Utställningen hänger till och med 21 oktober.

Varmt välkommen!

Fotoutställning av Roy Andersen

På Stentofta Gård Melby Backe 31, 27735  Kivik

Öppet 14 – 17/4 mellan kl 11 och 17. Vägbeskrivning enklast via länken http://osterlenfoto.se/kontakt/

Utställningen hänger kvar efter påsk och kan beses efter ök per telefon
Ring Peter 070-5382200                                                                                         

Ole Tryggesson ställer ut: Natur- och miljöglimtar från Skåne och Småland.

Fotoutställning på Bjärnums bibliotek av Ole Tryggeson.

Ole är en pensionerad biologilärare som hittar sina fotomotiv i naturen. Han fotograferar gärna landskap, växter och djur.

Mer information och bilder finns på www.knipan.nu

Utställningen är öppen under bibliotekets öppettider. Välkommen!

Blomsterfestival Maderia

Sedan har Ole ytterligare en liten utställning på Ullis kafé vid torget i Vinslöv.            

Tema: Blomsterfestival på Madeira

Där visar han lite annorlunda bilder. (se Vinslövs fotoklubb hemsida). Denna utställning hänger till i mitten av april. Kanske längre om där inte kommer en ny utställare.           

Jan-Olof Dahlström ställer ut: Vårsalong 2017 – 43 konstnärer

Under påskveckan ställer jag ut i Romele konsthall som ligger ett par km söder om Veberöd. Det är mest fågelbilder, men också andra naturbilder. Man kör väg 102 från Veberöd eller Skurup och viker av vid skylt Romelegården/Konsthall.                        

Lennart Johanzon ställer ut: Konstrundan

johanzon_se_161214_017

johanzon_se_170403_043

Nu är det dags för konstrundan. 14-17 april i galleri johanzon. Sandvaktaregatan 22c åhus.(autoservice Åhus)

Öppet 10-17. Utförsäljning av alla ramade foton då jag stänger galleriet sedan och bara har via min hemsida. www.johanzon.se

Har även foton på rökeriet i Åhus Yngsjövägen. Hela året.

VÄLKOMNA.                                                                                                                    

Hans Kongbäck ställer ut: Fotoutställningen “Nedslag”

Hans-1Natur och konstfoto

Hans Kongbäck/Naturfotograferna/Biofoto

Stiftsgården i Höör

14 – 17 April 2017 kl 10 – 18                                                                                         

Anna-Karin Wihlborg ställer ut: ”det vackra jag fångat som finns runt om i vår natur…”

vaksam_skogshare_1024

Välkommen till min ateljé i påsk om du vill skingra tankarna och se på det vackra jag fångat som finns runt om i vår natur…

Jag håller öppet långfredag och påskafton kl 10-17 eller efter överenskommelse på telefon. Adressen är Västra Skrävlingevägen 175, Gula Höja i Malmö. Följ den röda bojen!

Du får se naturfoto och lite annat i form av akrylmåleri.

Ring 070-3083400 om dörren är låst eller annan dag än långfredag och påskafton.

Jag finns också representerad på Mästers Galleri vid Svaneholms slott, Skurup under hela påsken. SKHF, Skurupsbygdens Konstrunda.

Anna-Karins presentation

Du som ställer ut – skriv några rader, bif. ett foto och maila mig så lägger jag upp detta på webben efterhand. Naturligtvis kan du själv också logga in och skriva om din utställning.

Arne Olsson mail: arne.olsson(at)naturokultur.se

Detta inlägg publicerades i Bloggat, Okategoriserade, Utställningar av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar