Naturfotofestivalen i Vårgårda 2012

Biofoto Sverige var representerade på festivalen med monter och utställning i sporthallen. Många intresserade sökte sig till vår monter och vi fick tillfälle att berätta om Biofoto – föreningen för alla naturfotografer. Några lämnade direkt på plats in sin medlemsanmälan och desto fler tog del av vår information och återkommer säkert.

Jag vill här passa på och framföra ett stort tack till alla Biofotomedlemmar som på olika sätt medverkade i montern och på utställningen. Bifogade bilder har Ingrid och Agne Arnhult tagit./Arne O.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Lämna ett svar