Naturfotoutställningar tema ”Fjärilar”

 

Klubbsprötad Bastardsvärmare Foto Ulf Kaunitz

Klubbsprötad Bastardsvärmare                                       Foto Ulf Kaunitz

Makaonfjäril Foto Ulf Kaunitz

Makaonfjäril                                                  Foto Ulf Kaunitz

 

Vår medlem här i Syd, Ulf Kaunitz, visar framförallt fjärilsbilder på två olika utställningar i sommar.

Naturum Stenshuvud under tiden 3 juni – 31 augusti.

Naturum Kullaberg under tiden 2 juni – 17 augusti.

Fjärilar är så mycket mer än något som bara fladdrar i vinden. Deras livscykel i samspel med både insekter och växter är fascinerande.

Besök gärna utställningarna i sommar. Kanske en anledning till att besöka Skåne och några riktigt fina områden för naturfotografering.

Arne Olsson

Asknätfjäril Foto Ulf Kaunitz

Asknätfjäril                                                          Foto Ulf Kaunitz

Detta inlägg publicerades i Bloggat, Okategoriserade, Utställningar av Arne Olsson. Bokmärk permalänken.

Om Arne Olsson

Foto har jag hållt på med sedan tidiga barnsben men på mera allvar sedan omkring 1980. Naturen är ett givet motivval. Här kan jag fotografera både det lilla och det stora landskapet. Favoritområden är fjällen, Öland och gammelskogen. Gillar att sätta samman mina bilder till små program som jag gärna visar för att sprida budskapet att vi har en härlig natur att vara rädda om. På senare år, med det digitala, så har jag även börjat ta lite bilder att hänga på vägg och har haft några utställningar. Jag hoppas kunna utveckla mitt fotograferande nu när jag blivit ledig från lönearbete. Inspirationen hämtar jag från vårt fina medlemsblad och på Eslövs Fotoklubb. Det är också väldigt glädjande att Biofoto Sverige utvecklas. Just nu är Biofoto Syd en stor källa till glädje för mig med trevliga fototräffar och en god gemenskap. Biofoto Sverige har förutsättningar att utvecklas till en Naturfotoförening av stor betydelse. Läs mer: www.naturokultur.se eller www.naturfoto.blogspot.com

Ett svar på ”Naturfotoutställningar tema ”Fjärilar”

Lämna ett svar