Vårgårda 2013

Det jag tar med mig från Vårgårda är alla intressanta möten jag hade. Jag tänker på mötet på fredagskvällens middag, då jag hamnade bredvid ett par som åkt hela vägen från Arjeplog. Vi hade ett mycket trevligt samtal om allt mellan himmel och jord. Damen visade sig vara medlem i BioFoto och med gemensamma krafter värvades herren som satt bredvid. På mässan träffade jag många gamla bekanta men framförallt många nya. Magnus Nyman, som jag visserligen träffat och hälsat på tidigare, var en ny trevlig bekantskap som jag pratade mycket med. Även Gunnar Stenberg, naturfotograf aktiv i Östergötlands Naturfotografer från mina egen hemtrakt Mjölby, var en ny trevlig bekantskap.

Tack vare mötena med Magnus Nyman, Gunnar Stenberg och mina vänner på Neva Books fick jag ett uppslag på en aktivitet här i Öst. Magnus kommer att ha en utställning hos Neva i Rimforsa under tiden januari – mars. Jag har då bett Magnus att hålla ett föredrag och bildvisning dit vi bjuder våra egna medlemmar, medlemmarna i Östergötlands naturfotografer och övrig allmänhet. Utöver Magnus fördrag så passar vi på att informera om våra respektive föreningars verksamhet. Min förhoppning är att vi kan få till ett samarbete mellan BioFoto Öst och Östergötlands naturfotografer. Vi får se hur det går!

Eftersom jag ägnade mestadels av tiden i sporthallen blev det inte så många bildvisningar. Jag hann dock med att få ta del av Magnus Elanders berättelse om Arktis, Bilal Chebaro resa jorden runt och Stefan Oscarsson mycket roande föredrag om varför det är så roligt att plåta fåglar och djur.

Magnus Elander med sälskinnsstövlar

Magnus Elander med sälskinnsstövlar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylva hänger bilder

Ylva hänger bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här följer de bilder vi hade utställda.

s_Stefan Oscarsson_Fjällräv_20325_48,3x32,9v_A Hammar_DSC6248v_Allan Walberg_Dovhjort-8657Biov_Arne Berneklint_Fyledalenv_Bengt Christiansson_BioFoto 1v_Bente Egerdahl_O¨sterlen PN 011v_Christer Sjögren_130916-1pv_Elisabeth Liljenberg_IMG_3308bv_Håkan L_E69P6548v_Lars-Eric Sellberg_L3C0935av_Marianne Rosander_Väntanv_OlaKarlssonBiofoto-1_HighResv_Olle Robin_DSC0343v_Peter Jaktlund__K521436_frv_PeterRolen_PRO20121228090726_01v_UnoFors_SpiritBearRuttenLax_D4_1663_HighResv_Ylva Sjögren_IGP8122 D BS2 40 MB BIO

 

 

Lämna ett svar